Minestronesuppemed Pulled Pork
- 36 min
- 4 personer
Ingredienser
- 500 g Tulip Pulled Pork
- 200 g Gulrot
- 100 g Bladselleri
- 100 g Løk
- 2 fed Hvitløk
- 1 ds. Hakkede tomater
- 1 L. Grønnsaksbuljong
- 1 stk. Laurbærblad
- 50 g Friske grønne bønner
- 100 g Hvite bønner i saltlake
- 100 g Pasta
- 1 ss Olivenolje
- 1 bunt Frisk basilikum
- 100 g Røde Kidneybønner
- 1 ss Oregano
Fremgangsmåte
PULLED PORK:
Tilbered Pulled Pork etter anvisning på pakken. Ta Pulled Pork ut av ovnen og riv kjøttet fra hverandre med to gafler.
SUPPE:
Kok pasta etter anvisningen på pakken.
Varm oljen i gryta, fres grønsaker i oljen. Når grønnsakene er blanke ha i urtene, ha så i kraften, de hakkede tomatene og laurbærbladet og kok opp.
La det små koke i 10 minutter. Bland i den kokte pastaen og revet Tulip Pulled Pork kjøtt, server.