Ovnsbakte høstgrønnsaker med Pulled Pork
- 40 min
- 4 personer
Ingredienser
- 1 Pakke Tulip Pulled Pork
- 100 g Gulrot
- 100 g Blårot
- 100 g Pastinakk
- 50 g Cherrytomater
- 1 ss Olivenolje
- 1 bunt Frisk timian
- Salt og pepper
Fremgangsmåte
PULLED PORK:
Tilbered Pulled Pork etter anvisning på pakken. Ta Pulled Pork ut av ovnen og riv kjøttet fra hverandre med to gafler.
OVNSBAKTE HØSTGRØNNSAKER:
Skrell og del alle grønnsakene i like store biter. Helst i staver. Deretter legg de oppkuttede grønnsakene i en ildfast form.
Bland grønnsakene inn i olje, fersk timian, salt og pepper.
Legg en pakke med Pulled Pork over grønnsakene, bak i oven på 180 grader i 25 minutter.
Riv kjøttet og server.
Tips og triks
Har du ikke alle ingrediensene?
Pulled Pork: Bruk heller Pulled Pork Taco, Pulled Pork Asian eller Pulled Chicken. Har du litt kjøtt igjen etter en annen middag? Oppbevar kjøttet i kjøleskapet og bruk senere til en god og rask lunsj.
Grønnsaker: Bruk de grønnsakene du har, gjerne de som allerede ligger i kjøleskapet.