Pastasalatmed Pulled Pork
- 40 min
- 4 personer
Ingredienser
- 1 Pakke Tulip Pulled Pork
- 200 g Pastaskruer
- 200 g Paprika
- 100 g vårløk
- 100 g Agurk
- 1 dl. Olivenolje
- 50 g Frisk basilikum
- 1 fed Hvitløk
- Salt og pepper
Fremgangsmåte
PULLED PORK:
Tilbered Pulled Pork etter anvisning på pakken. Ta Pulled Pork ut av ovnen og riv kjøttet fra hverandre med to gafler.
PASTASALAT:
Kok pasta etter anvisningen på pakken.
Del grønsakene.
Bland kjøttet med pastaen og de hakkede grønsakene.
Hell over dressingen.
Dressingen lages som følger, ha alle ingredienser i en bolle, bland alt med en stavmikser, smak til med salt og pepper.
Tips og triks
Har du ikke alle ingrediensene?
Pulled Pork: Bruk heller Pulled Pork Taco, Pulled Pork Asian eller Pulled Chicken. Har du litt kjøtt igjen etter en annen middag? Oppbevar kjøttet i kjøleskapet og bruk senere til en god og rask lunsj.
Pasta: Bruk den pastaen du har liggende. Hvis du bruker spagetti, del opp i mindre biter.
Grønnsaker: Bruk de grønnsakene du har, gjerne det som allerede ligger i kjøleskapet.
Dressing: Bruk den dressingen du har.