Pulled Chicken burger med bacon, coleslaw og pommes frites

(0 vurderinger) Min vurdering: 0

Pulled Chicken burger med bacon, coleslaw og pommes frites

  • 4 personer

Ingredienser

  • 2 pk Tulip Pulled Chicken
  • 2 pk Tulip Skivet bacon
  • 3 stk Tomater
  • 2 dl BBQ
  • 1 dl Aioli
  • 600 g Pommes frites
  • Hodekål
  • Gulrot
  • Eple
  • Redikker
  • Rømme
  • Majones
  • Sukker
  • Sitronsaft
Print oppskrift

Fremgangsmåte

Varm ovnen til 180 grader, ha Pulled Chicken og kraften i en passende form og stek i 18-20 minutter, rivbes med to gafler når den er ferdig.

Stek pommes frites samtidig med Pulled Chicken.

Stek skivet Tulip bacon på et brett i ovnen, legg bakepapir på først og legg Tulip bacon utover, stekes i ca 10 minutter på 200 grader.

Coleslaw: Kutt hodekål i strimler, kutt gulrot i strimler, riv et eple på rivgjern og del et par reddikker i tynne skiver. Lag dressing av like deler rømme og majones, smak til med litt sukker og sitronsaft. Vend inn grønsakene.

Kutt tomater i skiver og server.