Pulled Chicken burger med bacon, coleslaw og pommes frites
- 4 personer
Ingredienser
- 2 pk Tulip Pulled Chicken
- 2 pk Tulip Skivet bacon
- 3 stk Tomater
- 2 dl BBQ
- 1 dl Aioli
- 600 g Pommes frites
- Hodekål
- Gulrot
- Eple
- Redikker
- Rømme
- Majones
- Sukker
- Sitronsaft
Fremgangsmåte
Varm ovnen til 180 grader, ha Pulled Chicken og kraften i en passende form og stek i 18-20 minutter, rivbes med to gafler når den er ferdig.
Stek pommes frites samtidig med Pulled Chicken.
Stek skivet Tulip bacon på et brett i ovnen, legg bakepapir på først og legg Tulip bacon utover, stekes i ca 10 minutter på 200 grader.
Coleslaw: Kutt hodekål i strimler, kutt gulrot i strimler, riv et eple på rivgjern og del et par reddikker i tynne skiver. Lag dressing av like deler rømme og majones, smak til med litt sukker og sitronsaft. Vend inn grønsakene.
Kutt tomater i skiver og server.