Pulled Chicken wok
- 5 personer
Ingredienser
- 1 Pakke Tulip Pulled Chicken
- 300 g sukkererter
- 250 g snacksgulrøtter
- 250 g kantareller
- 100 g bønnespirer
- 50 g cashewnøtter
- 3 fedd hvitløk
- 2 ss soyaolje
- 2 ss rapsolje
- Salt og pepper
Fremgangsmåte
PULLED CHICKEN:
Tilbered Pulled Chicken etter anvisning på pakken. Ta Pulled Chicken ut av ovnen og riv kjøttet fra hverandre med to gafler.
WOK:
Skyll bønnespirene, og skjær opp sukkererter, gulrøtter og kantareller i mindre biter.
Rens og finhakk hvitløken. Varm opp oljen i en wokpanne. Stek gulrøttene lengst.
Tilsett så sukkererter, hvitløk og cashewnøtter, og la det frese litt.
Vend så inn Pulled Chicken i pannen.
Ha i spirer og soyasaus, la det frese i ett minutt, så er det klart!
Tips og triks
Har du ikke alle ingrediensene?
Grønnsaker: Bruk de grønnsakene du har, gjerne de som allerede ligger i kjøleskapet.
Cashewnøtter: Bruk de nøttene du har liggende.