

Pulled Pork i pitamed wokede grønnsaker og stekt hjertesalat
- 4 personer
Ingredienser
- 1 pk Tulip Pulled pork
- 4-8 Pitabrød
- 2 Hjertesalater
- 1 Grønn paprika
- 1 Rød paprika
- 1 Sjalottløk
- 5 Sopp
- Diverse urter
- Rømme
- Hvitløk
- Salt
- Pepper
- Limesaft
Fremgangsmåte
Start med å varme opp ovnen til 180 grader, ha Pulled Pork oppi en passende form og ta med kraften.
Stek i 25 minutter, riv kjøttet med to gafler før serveringen.
Del grønnsaker og stek de på sterk varme til de er blanke og sprø, smak til med salt og pepper.
Urtedressing: Bland finhakkede urter som basilikum, koriander og timian i rømme, litt finkutta hvitløk og smak til med salt, pepper og litt lime saft.
Varm pitabrød som anvist på pakken.