Pulled Pork med fløtegratinerte poteter,bakte grønnsaker og urteolje
- 4 personer
Ingredienser
- 1 pakke Tulip pulled pork
- 300 g poteter
- 3 dl fløte
- 1 fedd hvitløk
- 200 g revet ost
- 100 g rosenkål
- 100 g gulrot
- 200 g persillerot
- 200 g søtpotet
- 100 g kålrot
- 1 dl olje
- frisk timian, oregano, basilikum
- salt og pepper
Fremgangsmåte
Start med å sette ovnen på 200C.
Legg Pulled Pork i en ildfast form..
Skrell og skjær poteter i skiver og legg i en annen form, skjær opp løken og finhakk hvitløk og bland det godt med potetene. Deretter heller du på fløte før du strør revet ost over.
Del grønnsaker i terninger og legg det i en tredje form.
Lag urteolje av olje, 1 hvitløksfedd og friske urter, kjør glatt med en stavmikser. Hell urteoljen over grønnsakene.
Sett inn alle tre formene i varm ovn, 200 grader, og alt er ferdig etter ca. 25 minutter.
Riv kjøttet og server.
Tips og triks
Pulled pork kan fint erstattes med Tulip pulled chicken om du heller ønsker det.