Pulled Pork pita med mais, sopp og hjemmelaget dressing
- 40 min
- 4 personer
Ingredienser
- 6 stk. Pitabrød
- 1 pk. Tulip Pulled Pork
- 3 dl. Fryst mais
- 300 g Blandet sopp
- 1 stk. Bladpersille
- 1 ss Olivenolje
- 1 ss Olivenolje
- 1 ss epleeddik
- 1 ss sennep
- 1 ss vann
- 1 ts sukker
- salt
- pepper
Fremgangsmåte
PULLED PORK:
Tilbered Pulled Pork etter anvisning på pakken. Ta Pulled Pork ut av ovnen og riv kjøttet fra hverandre med to gafler.
TOPPING:
Rens og skjær soppen i fire.
Stek mais i en tørr varm stekepanne under omrøring i 2-3 min.
Tilsett litt olje og deretter sopp, salt, og stek ytterligere i noen minutter.
La blandingen avkjøles litt. Rør sammen dressing og bland den med sopp- / mais blanding og tilsett persille.
DRESSING:
Rør dressingen med olivenolje, epleeddik, sennep, vann, sukker, salt og pepper og vend den sammen med sopp-/maisblandingen og persille.
SERVERING:
Varm pitabrød og del på midten.
Server med Pulled Pork, mais, sopp og dressing i varmt pitabrød.
Tips og triks
Vi kan også friste med disse to gode oppskriftene:
Ta også en titt på denne oppskriften, om du ønsker en litt mer "festmiddag": Pulled Pork med fløtegratinerte poteter, bakte grønnsaker og urteolje