Salad verdemed Pulled Pork
- 40 min
- 4 personer
Ingredienser
- 500 g Tulip Pulled Pork
- 400 g Spinat
- 150 g Feldsalat
- 3 stk. Grønn paprika
- 1 stk. Baguette
- 1 dl Olivenolje
- 0,5 dl Vann
- 10 stk. Mandel, rå
- 0,5 bunt Frisk koriander
- 6 stilk Bladpersille
- 10 g Ingefær
- 6 stilk Mynte
- 1 stk. Lime
- 2 ss Havsalt
- 1 ts. Hvitt sukker
Fremgangsmåte
PULLED PORK:
Tilbered Pulled Pork etter anvisning på pakken. Ta Pulled Pork ut av ovnen og riv kjøttet fra hverandre med to gafler.
DRESSING:
Samle ingrediensene til dressingen i en blender/foodprocessor og bland marinaden sammen.
SERVERING:
Skyll spinat og salat. Skjær grønn paprika i avlange, tynne staver.
Vend det grønne med Pulled Pork og halvparten av dressingen.
Server salaten med grovt landbrød.
Tips og triks
Dressingen er god som smørbrød-underlag til et par skiver ristet surdeigsbrød med rester av Pulled Chicken.