Shawarmamed grønnkål og Pulled Pork
- 40 min
- 4 personer
Ingredienser
- 500 g Tulip Pulled Pork
- 0,5 stk. Salatløk
- 200 ml Naturell yoghurt
- 1 ts. Havsalt
- 4 knivsodd Sort pepper
- 100 g Grønnkål
- 4 stk. Meksikanske pannekake (tortilla)
- 0,5 ts. Tørket chilipepper
Fremgangsmåte
PULLED PORK:
Tilbered Pulled Pork etter anvisning på pakken. Ta Pulled Pork ut av ovnen og riv kjøttet fra hverandre med to gafler.
SERVERING:
Bland sammen yoghurt og revet løk, og smakes til med salt og pepper.
Skyll grønnkålen og la den tørke før du legger den fordelt på tortillalefsene.
Legg så på Pulled Pork. Avslutt med yoghurtblandingen og et par skjeer av stekesjyen.
Strø gjerne over litt chili, rull sammen og nyt!
Tips og triks
Lag ditt eget Shawarma brød:
1,75 dl vann
1 klype rørsukker
50 g maismel
200 g hvetemel
1/2 ts. salt
Ingrediensene eltes i en kjøkkenmaskin eller med en stavmikser.
La deigen hvile i et par timer - helst over natten.
Kjevle deigen ut til tynne lefser og stek de hurtig i en tørr og varm stekepanne.