Spareribs med coleslaw og bakt potet
- 4 personer
Ingredienser
- 2-3 pakker Tulip Spareribs
- 4 bake poteter
- 1 pakke Tulip Tørrsaltet bacon
- Rømme
- Mais
- Vårløk
- 2 gulrot
- 150 g kål
- 5 stk reddiker
- 1 eple
- 1 ts sukker
- 1 ts sitronsaft
- ½ dl majones
- ½ dl rømme
Fremgangsmåte
Sett inn bake poteter i ovnen, 200 grader i ca 1 time.
Fyll disse før serveringen, med rømme, mais og sprøstekt Tulip Tørrsaltet bacon.
Lag Coleslaw, strimle gulrot og kål i tynne strimler, eple og reddiker i biter og skiver, og vårløk i ringer. Bland majones og rømme, smak til med sukker, sitronsaft, salt og pepper, ha oppi grønsakene.
Tenn grillen og lag den bli varm og god. Grill Tulip spareribs på begge sider i noen minutter, smør på BBQ saus som følger med, på begge sider og grill den på nytt på begge sider. Følg godt med så spareribsen ikke blir brent.