Spareribs med grillet maiskolbeLaget i airfryer
Ingredienser
- 1 pakke Tulip Spareribs
- 1 pakke maiskolber, sous vide kokte
- 1 biff tomat
- BBQ saus
Fremgangsmåte
Spareribs og maiskolbe:
Del spareibsen i to og legg i airfryeren med et papirfilter under. Legg oppi delte maiskolber med litt smør, salt og pepper. Stekes i 10 minutter.
Når spareribsen og maiskolbene har stekt i 10 minutter, tilsetter du BBQ saus på kjøttet. Snu maiskolbene og legg oppi en halv tomat med litt olje, salt og pepper. Stekes i 10 minutter til.
Kålsalat:
Finstrimelt sommerkål blandet med rømme og litt sukker.
Servering:
Serveres rykende varm med kålsalat som tilbehør.
Tips og triks
OBS: Det er viktig å huske at alle airfryer maskiner oppfører seg forskjellig.
Spareribs
Spareribs er grillentusiastens favoritt, og hver grillmester har sin egen favoritt av marinade og tilberedningmetode. Tulip Spareribs er kjøttfull svinekam tilberedt "the american way" i hele stykker som gjør det enkelt å håndtere på grillen eller i ovnen - skjæres i porsjonstørrelse ved servering. Tulip Spareribs er langsomt kokt, slik at det deilige saftige kjøttet lett faller fra hverandre. Tulip Spareribs trenger bare 25 minutter på grillen eller i ovnen før den er klar til servering. Den vedlagte marinaden er vår favoritt, men du kan selvfølgelig også bruke din egen!
Se produkt