Spareribs med mangosalat og potetbåter

(0 vurderinger) Min vurdering: 0

Spareribs med mangosalat og potetbåter

  • 15 min
  • 2 personer

Ingredienser

MANGOSALAT
  • 1 pakke frossen mango
  • 5 stk agurk
  • 1 stk rød chili
  • 1 boks tacosaus
  • 1 stk lime
  • 1 kruka fersk koriander
  • 1 stk rødløk
SPARERIBS POTETBÅTER I OVNEN
  • Potet
  • Olje
  • Salt & pepper
Print oppskrift

Mangosalat er perfekt til grilling. Server med Tulip Spareribs og potetbåter. Server med grønn salat og foreslått BBQ-saus. 


Fremgangsmåte

Spareribs

Tilbedes etter anvisningene på pakken.

Potetbåter i ovnen

Sett ovnen på 200 grader.

Skjær poteten i båter og fordel i en ildfast form eller tallerken. Dryppes olje, salt og pepper.

Sett i ovnen i ca 40 minutter eller til den har fått fin farge.

Mangosalat

Hell mangoen i en bolle.

Skrell en agurk og skjær den i små biter.

Finhakk chili, koriander og skjær rødløken i tynne båter.

Bland ingrediensene i tacosausen og skvis saften fra limen over blandingen, rør.

Klar til servering. 


Tips og triks

* Kan bytas ut mot egen tomatsås med spiskummin/oregano.

Spareribs

Spareribs er grillentusiastens favoritt, og hver grillmester har sin egen favoritt av marinade og tilberedningmetode. Tulip Spareribs er kjøttfull svinekam tilberedt "the american way" i hele stykker som gjør det enkelt å håndtere på grillen eller i ovnen -  skjæres i porsjonstørrelse ved servering. Tulip Spareribs er langsomt kokt, slik at det deilige saftige kjøttet lett faller fra hverandre. Tulip Spareribs trenger bare 25 minutter på grillen eller i ovnen før den er klar til servering. Den vedlagte marinaden er vår favoritt, men du kan selvfølgelig også bruke din egen!

Se produkt