Spareribs med mangosalat og potetbåter
- 15 min
- 2 personer
Ingredienser
MANGOSALAT- 1 pakke frossen mango
- 5 stk agurk
- 1 stk rød chili
- 1 boks tacosaus
- 1 stk lime
- 1 kruka fersk koriander
- 1 stk rødløk
- 500 g Tulip Spareribs
- Potet
- Olje
- Salt & pepper
Fremgangsmåte
Spareribs
Tilbedes etter anvisningene på pakken.
Potetbåter i ovnen
Sett ovnen på 200 grader.
Skjær poteten i båter og fordel i en ildfast form eller tallerken. Dryppes olje, salt og pepper.
Sett i ovnen i ca 40 minutter eller til den har fått fin farge.
Mangosalat
Hell mangoen i en bolle.
Skrell en agurk og skjær den i små biter.
Finhakk chili, koriander og skjær rødløken i tynne båter.
Bland ingrediensene i tacosausen og skvis saften fra limen over blandingen, rør.
Klar til servering.
Tips og triks
* Kan bytas ut mot egen tomatsås med spiskummin/oregano.
Spareribs
Spareribs er grillentusiastens favoritt, og hver grillmester har sin egen favoritt av marinade og tilberedningmetode. Tulip Spareribs er kjøttfull svinekam tilberedt "the american way" i hele stykker som gjør det enkelt å håndtere på grillen eller i ovnen - skjæres i porsjonstørrelse ved servering. Tulip Spareribs er langsomt kokt, slik at det deilige saftige kjøttet lett faller fra hverandre. Tulip Spareribs trenger bare 25 minutter på grillen eller i ovnen før den er klar til servering. Den vedlagte marinaden er vår favoritt, men du kan selvfølgelig også bruke din egen!
Se produkt