Spareribs med melonfetaost og myntesalat
- 15 min
- 4 personer
Ingredienser
- 4 pakker Tulip Spareribs
- 800 g poteter
- Olje
- Salt & pepper
- Smokey BBQ sås
- 1,5 kg vannmelon
- 200 g fetaost
- 1 bunt mynte
- sitron
Fremgangsmåte
Spareribs:
Tilbered spareres i henhold til pakningsinstruksjonene.
Sett ovnen på 220 grader.
Skjær potetene i skiver og fordel i en ilfast form eller tallerken. Drypp olje, salt og pepper.
Sett i ovnen i ca 40 minutter eller til den har fått fin farge.
Melonsalat:
Skrell paprikaen og skjær den i terninger.
Smuldre fetaosten over melonen.
Bland melon og fetaost, riv mynten for hånd i mindre biter.
Press saften fra sitronen over melonblaningen og rør.
Serveres godt avkjørt.
Server med BBQ-saus, valgfri grønn salat
Tips og triks
Velg en annen type melon for forskjellige teksturer og sødme.
Spareribs
Spareribs er grillentusiastens favoritt, og hver grillmester har sin egen favoritt av marinade og tilberedningmetode. Tulip Spareribs er kjøttfull svinekam tilberedt "the american way" i hele stykker som gjør det enkelt å håndtere på grillen eller i ovnen - skjæres i porsjonstørrelse ved servering. Tulip Spareribs er langsomt kokt, slik at det deilige saftige kjøttet lett faller fra hverandre. Tulip Spareribs trenger bare 25 minutter på grillen eller i ovnen før den er klar til servering. Den vedlagte marinaden er vår favoritt, men du kan selvfølgelig også bruke din egen!
Se produkt