Spareribs Mexicana tapas-style med chips, salsa og guacamole
- 1 t 0 min
- 4 personer
Ingredienser
- 200 g basmati ris
- 1 kg Tulip Spareribs
- 0,5 boks røde kidneybønner
- 0,5 boks hvite bønner i saltlake
- 1 ss sesamfrø
- 1 ts kakaopulver
- 1 ss spisskummen
- 1 avokado
- 1 ss creme fraiche
- 0,5 sitron
- 2 ss salt
- 4 klype sort pepper
- 0,25 fedd hvitløk
- 50 g tacochips
- 50 g cheddar
- 0,25 rødløk
- 200 g tomater
- 0,25 bunt persille
- 1 ss rapsolje
- 0,5 ts tørket chilipepper
- 0,5 ts brunt rørsukker
- 1 ss hvidvinseddik
Fremgangsmåte
Risen tilbedes etter anvisning på pakken.
Hell marinaden fra spareribs i en bolle og bland inn sesamfrø, kako og spisskummen.
Varm spareribs i ovnen i henhold til anvisningen på pakken.
GUACAMOLE
Avokadoen frigjøres for steiner og moses og vendes med rømme, 0,25 fedd knust hvitløk, sitronsaft, salt og pepper
CHIPS
Fordel tortillachips i en stekepanne og strø over cheddar. Varm i ovnen på 200 grader i 2-3 minutter.
SALSA
Hakk rødløk og kutt tomat i små terninger.
Hakk persille
Vend tomater, rødløk, 0,5 fedd knust hvitløk, rapsolje, tørket chili, hakket persille, rørsukker, salt og vineddik sammen til en salsa.
SERVERING
Sikt laget fra de røde og hvite bønnene, og vend med den kokte risen.
Server meksikansk spareribs med nachos, bønner, ris. tomatsalsa og guacamole.