Spareribs & The Holy Trinity Shrimp salad
- 40 min
- 4 personer
Ingredienser
- 1 stk. grønn paprika
- 1 stk. Løk
- 1 stk. Stangselleri
- 1 ss Solsikkeolje
- 300 g Basmati ris
- 2 ss majones
- 2 ss Søt sennep
- 150 g Skrelte reker på boks
- 2 ss Dill
- 2 pk. Tulip Spareribs
Fremgangsmåte
Spareribs:
Tilbered Spareribs i henhold til instruksjonene på pakken.
The Holy Trinity rekesalat:
Kok risen etter anvisning på pakken.
Skjær løk, grønn paprika og selleri i terninger og stek i en stekepanne med solsikkeolje. Tilsett kokt ris etter ca. 3 minutter og kok i ytterligere 5 minutter under omrøring.
Ta kjelen av platen og tilsett majones, sennep, skrelte reker og dill.