Steambuns med Pulled Pork

(2 vurderinger) Min vurdering: 0

Steambuns med Pulled Pork

Ingredienser

  • 1 pakke Tulip Pulled Pork
  • 3-6 stk Steam buns
  • Sursøt saus
  • Hoisinsaus
  • 1 pakke Vårløk
Syltet rødløk
  • 1 del Eddik
  • 2 deler Sukker
  • 3 deler Vann
  • 2 stk Rødløk
Print oppskrift

Deilig asiatiske rett med steam buns og pulled pork. Passer utmerket til familiemiddag, vennegjengen eller når du vil kose deg litt ekstra.

Tulip har gjort jobben litt enklere for deg, og langtidsstekt kjøttet på forhånd.

Velbekomme! 

 


Fremgangsmåte

Stek Tulip Pulled Pork i ovnen i ca 20-25 minutter, deretter river du kjøttet med to gafler.

Damp steam buns i 5 minutter.

Sett frem kjøtt, steam buns, syltet rødløk, vårløk, hoisinsaus og la gjestene fylle sin egen buns.

 

Syltet rødløk

Kok opp vann, eddik og sukker.

Når sukkeret er smeltet så tar du i løken, la det stå å trekke i minst 30 minutter, gjerne lengre.

Produkter