Steam buns med Pulled chicken og kokosdressing
- 4 personer
Ingredienser
- 12 stk Steam buns
- 1 pakke Tulip Pulled Chicken
- Koriander
- 1 dl Yoghurt naturell
- 1 ss Sukker
- 1 ss Limesaft
- 1 fedd Hvitløk
- 50 g Kokos, revet
- salt og pepper
- 1/4 stk Rødkål
- 1/4 stk Agurk
- 0,5 dl Bringebær eller rødvinseddik
- 0,5 dl Sukker
- 0,5 dl Vann
- 1 ts Ingefær, revet
- 1/2 stk Rød chili
- 1 ts Thailandsk Fiskesaus
- 1 ts Sesamolje
Fremgangsmåte
Syltet rødkål: Skjær grønnsakene i tynne strimler. Finhakk chili, riv ingefær og bland sammen med eddik, sukker og salt. Tilsett thailandsk fiskesaus og sesamolje og hell over grønnsakene. La det stå og trekke i ca en time.
Lime og kokosdressing: Bland sammen alle ingredienser og smak til med salt, pepper og limesaft.
Pulled chicken: Varm etter anvisning på pakken.
Tilbered Steam buns etter anvisning på pakken og fyll dem med kylling, syltet rødkål og kokosdressing. Topp med koriander.
Tips og triks
Dersom du ønsker kan du bytte ut pulled chicken med Pulled pork Asian style