Surdeigsbrød sandwichmed Pulled Pork og karamellisert rødløk
- 40 min
- 4 personer
Ingredienser
- 500 g Tulip Pulled Pork
- 8 stk Surdeigbrød
- 100 g Cheddar ost
- 2 stk. Rødløk
- 50 g Smør, saltet
- 1 ss Rød balsamico
- 50 g Sukker
- Olje
- Salt og pepper
Fremgangsmåte
PULLED PORK:
Tilbered Pulled Pork etter anvisningen på pakken. Ta Pulled Pork ut av ovnen og riv kjøttet fra hverandre med to gafler.
KARAMELLISERT RØDLØK:
Start med å skjære rødløken i tynne skiver.
Ta halvparten av smøret i en stekepanne eller en tykkbunnet gryte og ha i litt olje. Stek løken på middels varme til den får en gylden pen farge.
Tilsett balsamico, sukker, salt og pepper i pannen for å forsterke søtsmaken. La løken småkoke på svak varme til du har en ønsket smak og konsistens.
SERVERING:
Fordel Pulled Porken på 4 brødskiver. Toppes med den karameliserte løken og cheddar ost, før du legger en ny brødskive på toppen.
Varm det resterende smøret i en panne og stek så sandwichene i ca. 3 minutter på hver side på lav varme.
Tips og triks
Har du ikke alle ingrediensene?
Pulled Pork: Bruk heller Pulled Pork Taco, Pulled Pork Asian eller Pulled Chicken.
Rødløk: Bruk heller gul løk, sjalottløk eller hvitløk.
Balsamico: Har du ikke noe balsamico i skapet, kan du fint bruke en rødvinskvett.
Surdeigsbrød: Du kan helt fint bruke et brød som har ligget i kjøkkenskuffen i 2 dager.
Cheddar ost: Bruk den osten du har.