Tacobaguettemed Pulled Pork taco
Ingredienser
Tacobaguette- 3 stk Baguetter
- 1 pakke Pulled Pork taco
- 1 glass Tacosaus
- 1 pose Nachochips
- 1 pakke Revet ost
- 1 boks Rømme
- 2 dl Cherrytomater
- 2 ss Olje
- 1 fedd Hvitløk
- Salt
- 1 stk Avokoado
- 1 fedd Hvitløk
- 0,5 stk Rødløk
- Litt chili
- Sitronsaft
- Salt og pepper
- Koriander
- 1 del Eddik
- 2 deler Sukker
- 3 deler Vann
- 2 stk Rødløk
Fremgangsmåte
Tilbered Pulled Pork Taco etter anvisningen på pakken.
Smør baguettene med tacosaus, legg oppi Tulip Pulled Pork Taco kjøtt og strø over med revet ost.
Stekes til osten smelter, ca 8-10 minutter.
Serveres med guacamole, tomatsalat av cherrytomater, nachos chips, rømme, syltet rødløk, ekstra ost og det som er igjen av Pulled Pork Taco.
Guacamole
Mos avokadoen med gaffel og press i litt sitronsaft, bland i finhakket rødløk, hvitløk, chili og smak til med koriander, salt og pepper
Syltet rødløk
Kok opp vann, eddik og sukker.
Når sukkeret er smeltet så tar du i løken, la det stå å trekke i minst 30 minutter, gjerne lengre.
Tips og triks
Har du ikke alle ingrediensene?
Pulled Pork Taco: Bruk heller Pulled Pork, Pulled Pork Asian eller Pulled Chicken.
Ost: Bruk den osten du har.
Topping: Bruk det du har liggende, gjerne restene etter et annet måltid.