Thaisuppemed Pulled Pork
- 45 min
- 4 personer
Ingredienser
- 150 g Tulip Pulled Pork
- 1 stk. Løk
- 1 stk. Fersk chili
- 1 stk. Eple
- 2,5 ss Karry
- 1 L. kyllingbuljong
- 1 ss Sesamolje
- 1,5 ds. Kokosmelk
- 0,5 ts. ris eddik
- 1 stk. Spisskål
- 50 g Bønnespirer
Fremgangsmåte
PULLED PORK:
Tilbered Pulled Pork etter anvisning på pakken. Ta Pulled Pork ut av ovnen og riv kjøttet fra hverandre med to gafler.
SUPPE:
Hakk chili og løk. Skrell eple og fjern kjernen, skjærs i mindre terninger.
Rist chili, løk og eple sammen med karripulver. Tilsett hønsebuljong.
Suppen smakers til med sesamolje, kokosmelk og riseddik.
Pok choi skjæres i grove stykker.
SERVERING:
Suppen serveres med Pulled Pork, pok choi og pyntes med bønnespirer.
Serveres evt. med naanbrød.