Tulip Pulled Chickenmed pasta og vårsalat
- 4 personer
Ingredienser
- 1 pk Tulip Pulled Chicken
- 300 g fersk pasta
- 200 g appelsin
- 50 g granateplekjerner
- 50 g ruccola
- 50 g pinjekjerner
- 50 g rødløk
- 0,5 dl olivenolje
- 0,5 fedd hvitløk
- Fersk timian
- Fersk basilikum
- Salt & pepper
Fremgangsmåte
Vårsalat:
For å lage pastaoljen, bland sammen alle ingrediensene og kjør med stavmikseren til en glatt olje.
Smak til med salt og pepper.
Skrell klementinene og del dem i skiver.
Skjær rødløken i skiver, og rist pinjekjerner i en stekepanne.
Vask så ruccola og dander vårsalaten på et serveringsfat.
Kok pasta etter anvisning på pakken.
Pulled chicken:
Klipp opp posen med Tulip Pulled Chicken, og legg kjøttet og kraften i en form.
Dra kjøttet i grove biter med to gafler, og varm det i 10-12 minutter ved 180 ºC.
Ta kjøttet ut av ovnen, riv det i finere biter med to gafler, og stek det i ytterligere 6-7 min.
Sett fram vårsalat, pastaolje, pasta og Tulip Pulled Chicken, og la gjestene få dandere sin egen pastasalat.