Pulled Pork på grillenmed kremet maisstuing
- 6 personer
Ingredienser
- 2 pakker Tulip Pulled Pork
- 2 pakker Tulip ternet bacon
- 3 pakker mais
- 3 dl fløte
- Frisk timian
Fremgangsmåte
Ha Tulip Pulled Pork i en stor ildfast form eller aluminiums bakk, sett å grillen og lukk lokket til grillen, grilles i ca 20 minutter, snu den gjerne av og til. Dra kjøttet fra hverandre med to gafler når det er ferdig.
MAISSTUING:
Om du kjøper maiskolber, skjærer du av maisen, om du bruker mais på bokser, hell av kraften,
Ha litt olje i en gryte og ha oppi en løk i biter og maisen, fres godt i 4-5 minutter, hell på fløte og kok opp og la det småkoke i 4-5 minutter, rør jevnlig. Kjør maisstuingen med en stavmikser til ca halvdelen av maisen er most, og da vil stuingen jevne seg selv.
Sprøstek Tulip ternet bacon i en egen panne og ha over i maisstuingen rett før servering og den toppes med finhakket frisk timian.