Wokgrønnsakermed Pulled Pork

(0 vurderinger) Min vurdering: 0

Wokgrønnsakermed Pulled Pork

  • 30 min
  • 4 personer

Ingredienser

  • 1 Pakke Tulip Pulled Pork
  • 150 g Sukkererter
  • 100 g Løk
  • 1 fed Hvitløk
  • 100 g Rødløk
  • 1 stk. Rød paprika
  • 1 stk. Gul paprika
  • 1 stk. Grønn paprika
  • 50 g Fennikel,
  • 50 g Vårløk
  • 100 g Asparges
  • 100 g Brokkoli
  • 1 ds. Hakkede tomater
  • 1 ss Olivenolje
  • 50 g Frisk timian
  • 1 ts. Salt
  • 1 ts. Sort pepper
Print oppskrift

Fremgangsmåte

PULLED PORK:

Tilbered Pulled Pork etter anvisning på pakken. Ta Pulled Pork ut av ovnen og riv kjøttet fra hverandre med to gafler.

 

Wokgrønnsaker:

Del grønnsaker i like store biter. Varm oljen, fres løk og hvitløk i 1-2 minutter. Tilsett de resterende grønsakene og fres de i 2-3 minutter, til de er sprø.

Ha i revet Tulip Pulled Pork, og Mutti tomater, la det koke opp.

Smak til med fersk timian, salt og pepper. 

 

Produkter