Wokgrønnsakermed Pulled Pork
- 30 min
- 4 personer
Ingredienser
- 1 Pakke Tulip Pulled Pork
- 150 g Sukkererter
- 100 g Løk
- 1 fed Hvitløk
- 100 g Rødløk
- 1 stk. Rød paprika
- 1 stk. Gul paprika
- 1 stk. Grønn paprika
- 50 g Fennikel,
- 50 g Vårløk
- 100 g Asparges
- 100 g Brokkoli
- 1 ds. Hakkede tomater
- 1 ss Olivenolje
- 50 g Frisk timian
- 1 ts. Salt
- 1 ts. Sort pepper
Fremgangsmåte
PULLED PORK:
Tilbered Pulled Pork etter anvisning på pakken. Ta Pulled Pork ut av ovnen og riv kjøttet fra hverandre med to gafler.
Wokgrønnsaker:
Del grønnsaker i like store biter. Varm oljen, fres løk og hvitløk i 1-2 minutter. Tilsett de resterende grønsakene og fres de i 2-3 minutter, til de er sprø.
Ha i revet Tulip Pulled Pork, og Mutti tomater, la det koke opp.
Smak til med fersk timian, salt og pepper.