Ternet bacon
2x125 g
Tulip Bacontern lages av svinekjøtt. Først saltes kjøttet, så tørkes det og røkes over bøkeflis til smaken er perfekt. Til slutt skjæres baconet i terninger, klar til bruk direkte fra pakken.
Tulip Bacontern går raskt å tilberede i stekepanne, ovn eller mikrobølgeovn, og er prikken over i’en i mange lekre retter.
Trenger du tips og inspirasjon, sjekk disse oppskriftene:
Norsk kjøtt: Kjøttet kommer fra dyr som er født, oppdrettet og slaktet i Norge, men produktet er produsert og fremstilt i Tyskland.
Ingredienser: Svinekjøtt, salt, antioksidant (E301), konserveringsmiddel (E 250). Røkt
Næringsinnhold per 100 g | ||
---|---|---|
Energi | 1348 KJ / 326 kcal | |
Fett | 30 g | |
Mettede fettsyrer | 11 g | |
Karbohydrater | < 0.5 g | |
Sukkerarter | < 0.5 g | |
Protein | 14 g | |
Salt | 3 g |