Ternet bacon

2x125 g

Tulip Bacontern lages av svinekjøtt. Først saltes kjøttet, så tørkes det og røkes over bøkeflis til smaken er perfekt. Til slutt skjæres baconet i terninger, klar til bruk direkte fra pakken.
Tulip Bacontern går raskt å tilberede i stekepanne, ovn eller mikrobølgeovn, og er prikken over i’en i mange lekre retter.

Trenger du tips og inspirasjon, sjekk disse oppskriftene: 

Skreifilet med baconsalsa

Brennende kjærlighet

Norsk kjøtt: Kjøttet kommer fra dyr som er født, oppdrettet og slaktet i Norge, men produktet er produsert og fremstilt i Tyskland.

 

Ingredienser: Svinekjøtt, salt, antioksidant (E301), konserveringsmiddel (E 250). Røkt

Næringsinnhold per 100 g
Energi 1348 KJ / 326 kcal
Fett 30 g
Mettede fettsyrer 11 g
Karbohydrater < 0.5 g
Sukkerarter < 0.5 g
Protein 14 g
Salt 3 g

Velg nettbutikk

Bacon



Den gode smaken kommer ikke av seg selv.
Den kommer fra en lang tradisjon for gode råvarer og solid håndverk, som går tilbake helt til 1912, når Tulips første baconskive så dagens lys.