Dansk salami
125 g
Vi bruker norske råvarer av høy kvalitet og en tradisjonell, men likevel fornyet oppskrift tilpasset en moderne smak.
For å oppnå den rette kvaliteten, henger salamien i tørkerom i 3 – 6 uker til den har fått den karakteristiske konsistensen og riktig smak. En vinner på de fleste frokostbord og et selvfølgelig valg på matpakken.
Norsk kjøtt: Kjøttet kommer fra dyr som er født, oppdrettet og slaktet i Norge, men produktet er produsert og fremstilt i Danmark
Ingredienser: Svinekjøtt (80%), svinefett, salt, potetstivelse, dekstrose, krydder, glukosesirup, hvitløk, antioksidant (E 301), fargestoff (E120). startkultur, konserveringsmiddel (E 250).
Næringsinnhold per 100 g | ||
---|---|---|
Energi | 2270 KJ / 550 kcal | |
Fett | 54 g | |
Mettede fettsyrer | 22 g | |
Karbohydrater | 3 g | |
Sukkerarter | 1 g | |
Protein | 13 g | |
Salt | 4,6 g |