Dansk salami

Den originale tradisjonsrike smaken, 200 g

Vi bruker norske råvarer av høy kvalitet og en tradisjonell, men likevel fornyet oppskrift tilpasset en moderne smak.

For å oppnå den rette kvaliteten, henger salamien i tørkerom i 3 – 6 uker til den har fått den karakteristiske konsistensen og riktig smak. En vinner på de fleste frokostbord og et selvfølgelig valg på matpakken.

Norsk kjøtt: Kjøttet kommer fra dyr som er født, oppdrettet og slaktet i Norge, men produktet er produsert og fremstilt i Danmark

Ingredienser: Svinekjøtt (87%), spekk, salt, potetstivelse, dekstrose, krydder, glukosesirup, hvitløk, antioksidant (E 301), starterkultur, konserveringsmiddel (E 250), farge (E 120). Røkt og tørket.

Næringsinnhold per 100 g
Energi 2053 KJ / 498 kcal
Fett 49 g
Mettede fettsyrer 19 g
Karbohydrater < 0.5 g
Sukkerarter < 0.5 g
Protein 14 g
Salt 4,6 g

Velg nettbutikk

Salami