
Indrefilet- Black Pepper and Garlic
500 g
Gi smaksløkene en opplevelse med vår nye Indrefilet – Black Pepper and Garlic. Laget av 100 % norsk kjøtt og merket med Nyt Norge, er dette høykvalitetskjøtt på sitt aller beste.
Langtidstilberedning gir en mør og saftig konsistens, mens en rik og robust krydderblanding av sort pepper og hvitløk hever smaksopplevelsen. Perfekt for grillentusiasten eller som en rask og smakfull middag med minimal innsats.
Nøkkelhullsmerket for et sunnere alternativ, og produsert med stolthet i Norge. Ta middagen til neste nivå med en kombinasjon av kvalitet, smak og enkelhet.
Tilberedning: Ta kjøttet ut av posen, legg det i en ildfast form (ikke for stor i forhold til steken) og hell over stekesjyen. Anbefales å helle oppi litt fløte i formen før oppvarming. Deretter stekes kjøttet 15-18 minutter på 180°C. Skjær opp kjøttet i skiver før servering. Passer også utmerket til tilberedning i airfryer og grill.
Ingredienser: Svin indrefilet (86%), vann, rapsolje, krydder, (grønn-, hvit- og svart pepper, løk, løpstikke, bukkehornkløver, koriander, gurkemeie, ingefær, spisskummen, fennikel, chili, hvitløk), havsalt, herdet rapsolje, salt, tomatpulver, fermentert svart pepper, sukker, pepperekstrakt, szechuanpepper, antioksidant (E 331), konserveringsmiddel (E500), naturlig aroma.
Næringsinnhold per 100 g | ||
---|---|---|
Energi | 557 KJ / 133 kcal | |
Fett | 5,9 g | |
Mettede fettsyrer | 1,2 g | |
Karbohydrater | 0,7 g | |
Sukkerarter | < 0.5 g | |
Protein | 19 g | |
Salt | 1,4 g |