
Indrefilet- Honey and Herbs
500 g
Indrefilet- Honey and Herbes er det nyeste familiemedlemmet i Tulip Slow Cooked-familien. En smakfull indrefilet , langtidstilberedt for perfekt mørhet og saftighet. Laget av 100 % norsk svinekjøtt, merket med Nyt Norge og Nøkkelhullsmerket for et sunnere valg.
Med minimal forberedelsestid og allsidig bruk passer den til enhver anledning – et sikkert valg for hele familien. Lang holdbarhet gjør den til en praktisk løsning når du ønsker et måltid av høy kvalitet. Oppdag allsidigheten og nyt smaken – uansett anledning!
Tilberedning: Ta kjøttet ut av posen, legg det i en ildfast form (ikke for stor i forhold til steken) og hell over stekesjyen. Anbefales å helle oppi litt fløte i formen før oppvarming. Deretter stekes kjøttet 15-18 minutter på 180°C. Skjær opp kjøttet i skiver før servering.
Ingredienser: Svin indrefilet (86%), vann, krydder (hvitløk, paprika, løk, svart pepper), dextrose, rørsukker, urter (persille, koriander), salt, naturlig aroma, sitronsaftpulver, maisstivelse, limejuicekonsentrat, honningpulver, antioksidant (E331), konserveringsmiddel (E262), surhetsregulerende middel (E500).
Næringsinnhold per 100 g | ||
---|---|---|
Energi | 493 KJ / 117 kcal | |
Fett | 2,7 g | |
Mettede fettsyrer | 0,9 g | |
Karbohydrater | 3,4 g | |
Sukkerarter | 2,3 g | |
Protein | 19 g | |
Salt | 1,0 g |