Pulled Chicken
400 g
Pulled chicken er det nye familiemedlemmet i Tulip Slow Cooked-familien. Pulled chicken er laget på saftig, deilig og magert kyllingkjøtt av lår – langtidskokt i sous vide med deilig sjysaus som smaksetter. Resultatet er et utrolig mørt, smakfullt kjøtt som eventuelt kun trenger oppvarming i ovn eller vannbad. Deretter er det bare å dra det møre kjøttet fra hverandre med to gafler. Tulip Pulled Chicken er nøkkelhullsmerket, har et kjempestort bruksområde, og du vil raskt oppdage hvor enkel den er å bruke. En sikker vinner både til hverdag og fest!
Norsk kjøtt: Kjøttet kommer fra kylling som er født, oppdrettet og slaktet i Norge, men produktet er produsert og fremstilt i Tyskland
Tilberedning: Ta kjøttet ut av posen, legg det i en ildfast form (ikke for stor for kyllingen) og hell over stekesjyen. Deretter stekes kyllingen 25-30 minutter på 180°C. Ta kyllingen ut av ovnen, trekk det fra hverandre med to gafler og vend så rundt i stekesjyen før servering.
Ingredienser: Kyllingoverlår (84%), vann, salt, maltodextrin, krydder, surhetsregulerende middel (E 331), modifisert maisstivelse, krydderekstrakter, sukker, løk, hvitløk, tomatpulver, krydderurter.
Næringsinnhold per 100 g | ||
---|---|---|
Energi | 490 KJ / 117 kcal | |
Fett | 5 g | |
Mettede fettsyrer | 1,5 g | |
Karbohydrater | 1,7 g | |
Sukkerarter | < 0.5 g | |
Protein | 16 g | |
Salt | 1,5 g |